Eurospital

Eurospital je italská společnost založená rodinou Kropfů již v roce 1948.

Jednat dnes, ale myslet na zítřek.

Eurospital je jednou z mála italských společností s vlastním oddělením výzkumu a vývoje. Odborné znalosti výzkumníku v oblasti chemie a biologie, lékařů, odborníků na IT a přístrojové vybavení a mezinárodní sítě klinických lékařů společnosti umožnily vyrábět úspěšné produkty a vyvíjet nové nápady, produkty a služby pro neustálé zlepšování kvality života.

Eurospital je jedním ze zakládajících členů italského konsorcia pro molekulární biologii (CBM – Consorzio di Biologia Molecolare) spolu s významnými mezinárodními univerzitami a výzkumnými centry.

Tři obchodní jednotky, jedna vize

Kromě Diagnostické obchodní jednotky, kterou v ČR reprezentujeme, má společnost Eurospital také dvě další obchodní jednotky. Farmaceutická obchodní jednotka působí v segmentu lékárenského trhu a vyrábí a prodává širokou škálu etických léků, volně prodejných (OTC) léků, kosmetiky a potravinových doplňků nejvyšší kvality po celé Itálii. Třetí obchodní jednotkou je Piaceri Mediterranei, značka bezlepkových potravin, která je výsledkem spojení nejlepších italských potravinářských tradic spolu se zkušenostmi v oblasti celiakie společnosti Eurospital SpA .

Přejít nahoru